Missie

Wie zij we

Allereerst nogmaals welkom.

RPSolutions is een hobbymatig project waarmee we trachten de schietsport op een ander level te krijgen.

We werken dus semi hobbymatig, en met input van zowel sportschutters als farikanten.

Westrijdschutters komen hier regelmatig over de vloer om net dat extra puntje te schieten. Dit is dus voor de schietsport een win win situatieOnze Missie Het beste kopje voor de 100m lucht

Daar wij niet de beschikking hebben over 't complete gamma aan grootkaliber luchtgeweren krijgen we hulp. Samen met een groep enthousiaste schutters testen we zoveel mogelijk verschillende ontwerpen. Dit doen deze schutters zowel in hun eigen SV, alsook op onze eigen testfaciliteit. Hier kunnen we een geheel zuiver en consistent schotresultaat garanderen. We halen letterlijk de schutter uit de vergelijking!

Daarnaast hebben we de beschikking over een stijgend aantal gietmallen. De meeste van deze gietmallen gaan uit van al bestaande ontwerpen. Doch een kleine aanpassing kan al van grote invloed zijn op de prestaties op 100m. Uiteraard verlaten enkel verbeterde versies bij ons het pand.

Het gieten van de koppen gebeurt bij ons handmatig met een in eigen beheer ontwikkelde oven. Een volautomaat staat op de verlanglijst, echter hebben de huidige nog teveel beperkingen. Ook hier zullen we dus onze creatieve geest op moeten loslaten!

Het uiteindelijke doel is om het meest geschikte kopje bij de schutter te krijgen. We proberen hier altijd een evenwicht te vinden tussen een faire en eerlijke prijs voor de schutter en tussen het vrijmaken van de nodige middelen om opnieuw te gaan investeren in betere spullen om de schutters van het bestpresterende stukje lood te kunnen voorzien!

Wil je net dat puntje meer dan leveren we koppen op maat. Hiervoor verlangen wij dan wel dat het platform hier word getest, en dat de schutter wat huiswerk maakt.

We zoeken dan naar de juiste sizing, druk en materiaal voor u combo en voorkeur.Wil je een pellet een lichte solid of juist een zwaardere, voor alles is een specifieke afstelling nodig.

Hebben we die gevonden gebruiken we deze gegevens om onze service te verbeteren. Op deze manier wint dus de gehele schietsport,opdat de resultaten over de gehele linie verbeteren.

Testing DAQ Outlaw